Klienthistorier

Her er, hvad andre skriver om os

Eksempler på behandlingsforløb

Fra kraftløshed til mere frihed og positiv respons

En mand i 50’erne havde tilbagevendende smerte og oplevede kraftløshed i sine arme. I en Rosenbehandling, hvor der blev arbejdet med muskelspændingerne i hans overarme, fik han kontakt med, hvor lidt han egentlig mærkede sine arme fysisk, og det var meget overraskende for ham. Klienten blev derigennem klar over, hvor meget han holdt sig selv tilbage fra at gøre sit bedste for ikke at fremstå som en, der tromlede andre. De næste måneder oplevede han en større frihed og kraft i armene, at han lettere kunne præstere sit bedste, og at andre responderede positivt. Ikke fordi han havde besluttet sig for at gøre noget anderledes, men fordi det ”bare var blevet sådan”.

Mere respekt

En kvinde i 30’erne, der havde lidt af invaliderende hovedpiner i flere år, oplevede, hvordan hun efter en serie af Rosenbehandlinger havde sjældnere og mildere hovedpiner. Desuden kunne hun konstatere, at hun var blevet bedre til at sige sin mening og holde fast ved den både privat og på job, også når den afveg fra flertallets. Det gjorde hende generelt mere tilfreds med sig selv, og hun følte, at hun fik mere respekt fra andre. Der var ikke nogle specielle oplevelser i behandlingerne, der direkte kunne ”forklare” denne udvikling. Tilsyneladende var det ”bare” hendes øgede oplevelse af, at hun havde sit eget indre rum, der havde skabt denne forandring til en større tiltro til sig selv.

Nu springer jeg rundt som en 14-årig

En angst, der havde gennemsyret hendes liv, siden hun var barn, betød, at Annalis Valentin sjældent var alene i sit hus og altid var anspændt. Først da hun som 66-årig kom i forbindelse med Rosenmetoden, begyndte angsten for alvor at slippe, og hun fik en voldsom lyst til at hoppe og danse.

Læs artiklen

Lad kroppen tale ud

... når ord ikke er nok

Ikke alt kan tales væk – slet ikke ubevidste spændinger, der har sat sig i din krop, som f.eks. stress, angst, smerter og ubehag. Derfor anbefaler psykolog Kristina Hermann den afspændende kropsbehandling Rosenmetoden. Læs, hvordan hun selv fik det bedre, da hun lod kroppen tale.

Læs artiklen

Jeg har fundet en indre ro

For Annie Møller blev mødet med Rosen-metoden begyndelsen på en spændende proces, hvor hun nu gennem halvandet år har arbejdet med sig selv sideløbende med behandlingerne. Mød den aktive erhvervskvinde, der endelig tør stå ved sig selv

Læs artiklen

Når ord ikke er nok

Kender du følelsen af at have det skidt uden at kende problemets rod? Samtaleterapi er tidens løsning, men du kan ikke tale dig ud af alt. Mød to kvinder, der har gode erfaringer med at give ordet til kroppen.

Læs artiklen