Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredraget, workshoppen og frokosten er gratis for medlemmer af Foreningen af Danske Rosenterapeuter. Arrangementet er også åbent for Rosenterapeuter generelt, elever i Rosenmetoden fra level 2, praktikårselever, Fascial Flow fascilitatorer og evt. andre relaterede kropsterapier til Rosenmetoden. Pris: 550 kr for dagen incl. frokost, kaffe, te, frugt og lidt sødt.

Tilmelding senest 12/9 2022 til intelligentkrop@gmail.com

 

Program

Kl. 9.30 – 12.30

Tilknytning og compassion

Hvordan vi relaterer os til andre mennesker grundlægges i den tidlige barndom og påvirker os hele livet igennem. I dette oplæg introduceres I til tilknytningsteorien og får indsigt i de fire forskellige tilknytningsstile der er. Vores tilknytningsstile har blandt andet betydning for i hvilket omfang vi kan have compassion (medfølelse) for os selv. Vi vil i oplæggets anden del se på både teorien for compassion samt på øvelser, hvorigennem vi kan hjælpe andre med at udvikle mere compassion for dem selv.

v/forsker Christina Maar Andersen, ph.d. og klinisk psykolog. Christina har bl.a. været fagperson i tv-programmet

“Kan man tænke sig rask”.

 

Kl. 12.30 – 13.30: Frokost, der er betalt af foreningen

 

Kl. 13.30 – 16.30

FASCIAL FLOW® FOR DIAFRAGMA OG PSOAS

– Et bevægeligt indre støtter vores åndedræt, krop og holdning

Workshoppen bringer dig oplevelsesorienteret undervisning om diafragma, psoas og de bindevævsforbindelser, der omslutter dem – kaldet sidelinjen og den dybe midterlinje. Diafragma og psoas er følsomme muskler, som let kan blive forstyrret af både indre og ydre spænding. Over tid kan spænding lede til stramt bindevæv, der nedsætter den indre fysiske bevægelighed og forringer kroppens sanseindtryk. Dette kan få en uhensigtsmæssig påvirkning af vores åndedræt, kropsholdning, evne til at berolige nervesystemet og vores oplevelse af velvære.

FASCIAL FLOW® FOR DIAFRAGMA OG PSOAS lærer dig at lytte ind i kroppen og løsne disse spændinger gennem nærværende kontakt i bløde bevægelser, der følger kroppens eget tempo og øger din bevidsthed om din indre tilstand.

Alle kan deltage uanset alder og fysik, da undervisningen helt kan tilpasses den enkelte. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og gerne lag på lag, så du kan tage af og på undervejs, da din kropstemperatur kan variere i løbet af undervisningen.

Medbring et tæppe.

v/Pernille, der er indehaver af Best Flows.

Betaling for eksterne deltagere:

Mobilepay: 27 10 42
Eller bankoverførsel:
Reg. 1551 konto 255408
HUSK NAVN I BESKEDFELT